Az adatgyűjtés véget ért, a kérdőívet lezártuk, azonban a térkép – megtekintésre – továbbra is elérhető

Tisztelt Kitöltő!

A Törökbálint Város Önkormányzata megbízásából készülő közlekedési vizsgálatok részeként kérjük, hogy segítsen a közlekedésbiztonsággal összefüggő tapasztalatai megosztásával az alábbi térképen! Ahhoz, hogy olyan tervek születhessenek, amelyek a város közlekedési és élhetőségi problémáit megfelelően tudják kezelni, szükség van az itt élők segítségére: mutassák meg, hol látnak problémát, van-e javaslatuk valaminek a megoldására, vagy hol vannak a városunkban igazán jól kialakított közlekedési megoldások.

Ezen a felületen egy hónapon keresztül gyűjtjük a lakosság észrevételeit, egy személy több megjegyzést is tehet, és erre bátorítjuk is Önöket, hogy minél jobban megismerhessük a közlekedés biztonságával kapcsolatos mindennapi problémákat, tapasztalatokat. A kitöltés anonim módon történik, semmilyen személyes adatot nem gyűjt a rendszer.

A kitöltés menete: keresse meg a városon belül azt a helyszínt, amivel kapcsolatban észrevétele van, majd jobb gombbal kattintva először válassza ki a kategóriát (gyalogos, kerékpáros, személygépkocsi, lakókörnyezet) és az észrevétel típusát (probléma, javaslat, erősség), amelyről majd részletsebben is írhat. A beküldés előtt pipálja ki a „Nem vagyok robot” jelölőnégyzetet, ezután kattintson a „Beküldés” gombra”.

(A jelölők elhelyezése Törökbálint közigazgatási határán belül lehetséges. Az egymáshoz közel lévő jelölők összevonva jelennek meg a térképen, de ettől függetlenül a lehelyezés koordinátáival kerülnek elmentésre.)

Köszönjük, hogy Ön is hozzájárult az adatgyűjtéshez!

Törökbálint Város Önkormányzata és az iUtak Mérnökiroda Kft. munkatársai