Tisztelt Kitöltő!

A Törökbálint Város Önkormányzata megbízásából készülő közlekedési vizsgálatok részeként kérjük, hogy segítsen a közlekedésbiztonsággal összefüggő tapasztalatai megosztásával az alábbi térképen! Ahhoz, hogy olyan tervek születhessenek, amelyek a város közlekedési és élhetőségi problémáit megfelelően tudják kezelni, szükség van az itt élők segítségére: mutassák meg, hol látnak problémát, van-e javaslatuk valaminek a megoldására, vagy hol vannak a városunkban igazán jól kialakított közlekedési megoldások.

Ezen a felületen egy hónapon keresztül gyűjtjük a lakosság észrevételeit, egy személy több megjegyzést is tehet, és erre bátorítjuk is Önöket, hogy minél jobban megismerhessük a közlekedés biztonságával kapcsolatos mindennapi problémákat, tapasztalatokat. A kitöltés anonim módon történik, semmilyen személyes adatot nem gyűjt a rendszer.

A kitöltés menete: keresse meg a városon belül azt a helyszínt, amivel kapcsolatban észrevétele van, majd jobb gombbal kattintva először válassza ki a kategóriát (gyalogos, kerékpáros, személygépkocsi, lakókörnyezet) és az észrevétel típusát (probléma, javaslat, erősség), amelyről majd részletsebben is írhat. A beküldés előtt pipálja ki a „Nem vagyok robot” jelölőnégyzetet, ezután kattintson a „Beküldés” gombra”.

(A jelölők elhelyezése Törökbálint közigazgatási határán belül lehetséges. Az egymáshoz közel lévő jelölők összevonva jelennek meg a térképen, de ettől függetlenül a lehelyezés koordinátáival kerülnek elmentésre.)

Köszönjük, hogy Ön is hozzájárult az adatgyűjtéshez!

Törökbálint Város Önkormányzata és az iUtak Mérnökiroda Kft. munkatársai

Kategória
Probléma, javaslat
Jelölő helye

Or click on the map and drag to add a marker