Az adatgyűjtés véget ért, a kérdőívet lezártuk, azonban a térkép – megtekintésre – továbbra is elérhető

Mátészalka önkormányzata a városban megjelenő közlekedési problémák kezelése érdekében fenntartható városi mobilitási tervet készít a Mobilissimus Kft. és a MEGAKOM Stratégiai Tanácsadó Iroda szakmai közreműködésével. Ennek első lépése a város közlekedési problémáinak megismerése, az itt lakók utazási szokásainak feltérképezése. Erre szolgál a következő rövid kérdőív, és az azután következő egyszerű térképes problémajelölő alkalmazás. Kérjük először a kérdőívet töltse ki (benne a megfelelő kérdéseknél az általános, térképen kevésbé jelölhető problémákkal), utána pedig a térképen jelölje azokat a problémákat vagy éppen pozitív tapasztalatokat, amelyekkel a városban rendszeresen találkozik. 

  KÉRJÜK, NE A MOSTANI, KORONAVÍRUS JÁRVÁNY ALATTI SZOKÁSAIT ÉS PROBLÉMÁKAT JELEZZE, HANEM AZOKAT, AMELYEK A JÁRVÁNY ELŐTTI IDŐSZAKBAN VOLTAK JELLEMZŐK!  

 A térkép használata: A térképen keresse meg azt a helyszínt, amellyel kapcsolatban észrevétele van, a helyszínre jobb gombbal kattintva tudja elhelyezni a jelölőt. A térkép alatt kell kiválasztani az észrevétele kategóriáját és leírni a részletes észrevételét. Az elküldés előtt be kell jelölni a „Nem vagyok robot” jelölőnégyzetet és a „Beküldés” gombbal tudja elküldeni az észrevételét. Az észrevétel elküldése után az oldal újra töltődik és újabb észrevételt rögzíthet, a kérdőívet nem kell újra kitölteni.

Kategória
Probléma, javaslat
Jelölő helye

Jobb gombbal kattintson a térképre