Az adatgyűjtés véget ért, a kérdőívet lezártuk, azonban a térkép – megtekintésre – továbbra is elérhető. Köszönjük a részvételt!

Térképes információgyűjtő

Az Egri elkerülő út tervezésének első lépése az alapadatok, adottságok, figyelembe veendő kötöttségek összegyűjtése. Ennek részeként az alábbi térképes felületen várunk minden olyan helyi információt, ami a nyomvonalvezetést, illetve az út műszaki kialakíthatóságát befolyásolja.

Köszönjük, ha megosztja velünk helyismeretét; erre legalább 2021. szeptember 15-ig lehetősége lesz!

A térkép használata: A térképen keresse meg azt a helyszínt, amellyel kapcsolatban információja van, a helyszínre jobb gombbal kattintva tudja elhelyezni a jelölőt. A térkép alatt kell kiválasztani az információ kategóriáját és leírni a részleteket. Az elküldés előtt be kell jelölni a „Nem vagyok robot” jelölőnégyzetet és a „Beküldés” gombbal tudja elküldeni az észrevételét. A beküldés után az oldal újratöltődik és újabb információt rögzíthet. Köszönjük!

A térképen barnával jelölt vonalak még nem a kiválasztott nyomvonalváltozatokat mutatják, hanem annak a potenciális nyomvonal sávnak, területnek a határait, amelyen belül az út haladni fog. Az egymáshoz közel elhelyezésre kerülő jelölők összevonva jelennek meg a térképen, de ettől függetlenül minden beküldött észrevétel a lehelyezés pontos GPS koordinátáival elmentésre kerül.