Az észrevételek gyűjtése véget ért, azonban a térkép – megtekintésre – továbbra is elérhető.
Köszönjük!

A Fővárosi Önkormányzat több fontos útvonalon ideiglenes kerékpársávok kialakításáról döntött. Ezzel a lépéssel a fővárosiak munkába járását és a biztonságos közlekedést kívánják segíteni a koronavírus-járvány idején. Ezen az oldalon biztosítunk lehetőséget arra, hogy az újonnan kialakított létesítményekkel kapcsolatban egy-egy adott helyszínhez kapcsolódva elmondhassák észrevételeiket – mind a pozitív, mind a negatív tartalmúakat várjuk!

Frissítés: Számos további helyszínre is érkeztek észrevételek, ezeket elmentettük és továbbítjuk a Főváros felé. A véleményezendő területeket a térképen körbe rajzoltuk, kérjük ezekre a területekre vonatkozóan tegyék meg észrevételeiket!

A térkép használata: Keresse meg azt a helyszínt, amellyel kapcsolatban észrevétele van, a helyszínre jobb gombbal kattintva tudja elhelyezni a jelölőt (csak a bekarikázott szakaszokon). A térkép alatt tud kategóriát választani és leírni a részletes észrevételét. Be kell jelölni a „Nem vagyok robot” jelölőnégyzetet, majd a „Beküldés” gombbal tudja elküldeni az észrevételét. Az elküldés után újabb észrevételt rögzíthet és küldhet számunkra.

A kitöltés anonim módon történik. A rendszer semmilyen személyes adatot nem rögzít.

A mapeo.hu oldal használatát az Értékterv Kft. a járványhelyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja a Főváros számára, hogy megfelelő felület álljon rendelkezésre az Önök észrevételeinek lehető leggyorsabb összegyűjtéséhez.